Τα πρώτα πλάνα από τη σκηνή της Eurovision 2026 με τον φωτισμό ήρθαν στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό για τους δύο Ημιτελικούς και τον μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθούν στη Βιέννη.
Σε βίντεο που δημοσίευσε την Τρίτη 28 Απριλίου ο λογαριασμός του Ogae Greece στο Instagram, παρουσιάζονται πλάνα από το στάδιο Wiener Stadthalle, όπου διακρίνεται η σκηνή με τον εντυπωσιακό φωτισμό, η οποία, όπως φαίνεται, θα έχει τετράγωνο σχήμα με έναν εκτεταμένο διάδρομο.
Ο Α’ Ημιτελικός της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, ενώ ο Β’ Ημιτελικός θα ακολουθήσει στις 14 Μαΐου. Οι χώρες που θα προκριθούν θα εμφανιστούν στον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 16 Μαΐου. Ο Ακύλας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ferto» αναμένεται να διαγωνιστεί στον Α' Ημιτελικό, στην τέταρτη θέση.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».