Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για τις ημέρες του Πάσχα. Σε ανάρτηση που έκανε το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου πρόσωπο από την περέα τους στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίζονται σε σοκάκι της Μυκόνου πιασμένοι χέρι χέρι. Στη συνέχεια, η ηθοποιός επέλεξε να αναδημοσιεύσει το σχετικό ασπρόμαυρο story στον δικό της λογαριασμό.
Δείτε τη φωτογραφία
Μέσα από άλλη φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έγινε γνωστό ότι μαζί τους βρίσκονται και τα παιδιά της, καθώς ο γιος της, Φίλιππος Πηλαδάκης μοιράστηκε μια εικόνα, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί όλοι μαζί μεταξύ άλλων προσώπων, με το ζευγάρι να είναι αγκαλιά.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3