Οι δύο ηθοποιοί, που το 2001 υποδύθηκαν τη «Στέλλα» και τον «Σωτήρη» στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» διασκέδασαν μαζί, με τον Αλέξη Γεωργούλη να κοινοποιεί τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ένα κλιπ από την έξοδό τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Στο βίντεο, οι δύο ηθοποιοί που διατηρούν στενή φιλία, εμφανίζονται χαμογελαστοί, ενώ ακουγόταν το κομμάτι του Πασχάλη Τερζή «Δεν μιλάμε».
Κάτω από την ανάρτηση αρκετοί εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τη συνάντηση των δύο ηθοποιών με πολλούς να εκφράζουν τη χαρά τους μέσα από σχόλια που έκαναν. «Σας αγαπάμε τόσο πολύ και τους δύο, σας χαίρομαι, έτσι αγαπημένους να σας βλέπουμε» σημείωσε κάποιος και κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Τελικά είσαι το ταίρι της». Από την ανάρτηση του ηθοποιού δεν έλειψαν και σχόλια με ατάκες της «Στέλλας», όπως «Σωτήρη σε πείραξε» και «Σωτήρη γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας