Τον γύρο του διαδικτύου έκανε από το απόγευμα της Πέμπτης 14 Αυγούστου η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», με την εισαγωγή του να έχει πραγματοποιηθεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Με ανακοίνωσηπου εξέδωσε ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του, ο Γιώργος Μαζωνάκης κατήγγειλε ότι η μεταφορά του στο «Δρομοκαΐτειο» έγινε με δόλο από την οικογένειά του, με σκοπό την «φυσική του εξόντωση με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων».
Η έκταση που έλαβε η είδηση στα social media προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να κάνουν λόγο για «κανιβαλισμό» του καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτούς, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την εμπειρία της με την κατάθλιψη, πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Μαζωνάκη, τονίζοντας τη σημασία του να ζητά κανείς βοήθεια, όταν αυτή είναι αναγκαία.
Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγραψε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας καίγεται, η οικονομία στενεύει, κι εμείς παλεύουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι. Κι όμως, βρίσκουμε χρόνο να σχολιάσουμε, να κρίνουμε και να φτιάχνουμε σενάρια για το ποιος "τον έβαλε" ή "γιατί πήγε" στο ψυχιατρείο. Η αλήθεια είναι απλή, όποιος χρειάζεται βοήθεια, την αξίζει, είτε πάει μόνος του, είτε με την υποστήριξη της οικογένειάς του. Το να ζητάς βοήθεια για την ψυχική σου υγεία δεν είναι αδυναμία, είναι πράξη θάρρους. Αντί να ψάχνουμε κουτσομπολιά, ας ψάξουμε τρόπους να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα είναι ο Γιώργος, αύριο μπορεί να είμαι εγώ ή εσύ».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.