Ο Αμερικανός ράπερ πέθανε ξαφνικά καταρρέοντας πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε σε συναυλία του στο Κονέκτικατ.
Δείτε τη στιγμή που καταρρέει επί σκηνής
Η Καλομοίρα είχε συνεργαστεί με τον Fatman Scoop το 2010 για το τραγούδι «Please don’t break my heart και είχαν, επίσης, πραγματοποιήσει μια κοινή εμφάνιση στα Mad Video Music Awards της ίδιας χρονιάς.
Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τότε, όπου μαζί με τον ράπερ παραχωρούσαν συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες.
«Είμαι βαθιά λυπημένη που ακούω αυτά τα νέα για τον γλυκό μου φίλο Fatman Scoop. Ήταν τόσο ευγενική ψυχή και θα μου λείψει τόσο πολύ», έγραψε η τραγουδίστρια.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.