Ένα ταξίδι στο Μπαλί αποφάσισε να κάνει η Εβελίνα Νικόλιζα, αντί να πάει διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.
Η γνωστή YouTuber αποφάσισε φέτος να λήξει τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για να ασχοληθεί περισσότερο με το τραγούδι και το διαδικτυακό κανάλι της.
Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα λοιπόν και πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να επισκεφτεί το Μπαλί.
Βρέθηκε λοιπόν, εκεί μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί.
Φυσικά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, δίνοντας τους έτσι μια γεύση από το ταξίδι της στον εξωτικό προορισμό.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.