Το ζευγάρι μίλησε για την οικογένειά του, ενώ μεταξύ άλλων η Αννίτα Μπραντ περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη. Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για μια γυναίκα. Είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι. Για τον άνδρα δεν αλλάζει πολύ, πέρα του ότι θα ξυπνήσει κάποιες φορές μέσα στο βράδυ. Υπάρχουν δύο γονείς, ο ένας όταν φύγει θα πρέπει να ενημερώσει πού πάει και για πόση ώρα θα λείψει. Ο άλλος γονέας μπορεί να φεύγει και να γυρνάει ό, τι ώρα θέλει. Συνήθως είναι ο άνδρας».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0y4f48bri75)
«Τα παιδιά τα λατρεύω και είναι η ζωή μου, αν μπορούσα θα έκανα και δέκα!» είπε η Ανίτα Μπραντ στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.