Η Marseaux αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα από τότε που ήταν παιδί.
Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0atsn8d3xzl)
Συγκεκριμένα, είπε: «Θα ήθελα φουλ να κάνω οικογένεια, βασικά θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Το σκέφτομαι από όταν ήμουν πολύ μικρή. Το είχα όνειρο. Τα αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν τα μωράκια, έπαιζα πολύ. Θα ήθελα πολύ να γίνω μανούλα».
Και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα ήμουν λίγο αυστηρή μαμά, γιατί θεωρώ ότι ενώ είμαι πολύ ευαίσθητη και τρυφερή κτλ., έχω και μια αυστηρότητα ως προς τους ανθρώπους που αγαπώ και έχω προσδοκίες, ας πούμε, οπότε θεωρώ ότι θα ήμουν και λίγο "αυτή η μαμά"».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.