Η Καλομοίρα μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ζήλιας.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί, αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα, αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις "ευγνώμων, θετική και με αγάπη"».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία. «Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν στο υπόγειο και τραγουδούσα με τις ώρες. Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή. Σαν κορίτσι είχα πολύ ενθουσιασμό και όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα», είπε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0b6oq2qwxkx)
Όσο για την καριέρα της, δήλωσε: «Έκανα τρέλες για να πετύχω στο τραγούδι. Στο Fame Story ζήτησαν εξετάσεις κι ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει, γι' αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη. Φοβάμαι τα πάντα, είναι ένα πρόβλημα αυτό, αλλά θα τα κάνω αυτά που φοβάμαι. Έρωτας για μένα υπάρχει στις αρχές μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη κι είναι κάτι πιο βαρύ».
Η Καλομοίρα δεν δίστασε επίσης, να παραδεχτεί πως ζηλεύει τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. «Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο. Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον Κινέζο», είπε.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.