Με δύο φωτογραφίες από το παρελθόν ευχήθηκε «χρόνια πολλά» η Ηρώ Λούπη, για την 25η Μαρτίου.
Η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δύο στιγμιότυπα, από μαθητική παρέλαση που συμμετείχε, το 1985.
Στη φωτογραφία, η 14χρονη τότε Ηρώ Λούπη φορούσε τη στολή του σχολείου της και πιο συγκεκριμένα, ένα λευκό πουκάμισο με μια μπλε φούστα. Ενώ παρελαύνει, κοιτάζει πίσω της, προς το μέρος του ανθρώπου που τη φωτογράφησε.
Δείτε τα στιγμιότυπα
Στο δεύτερο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η ηθοποιός εμφανίζεται και πάλι χαμογελαστή, μεταξύ των συμμαθητών της και πίσω από τον σημαιοφόρο της τάξης. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ηρώ Λούπη έγραψε: «Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ! Από το μακρινό 1985. Ποζάρω προς κάθε κατεύθυνση και το διασκεδάζω με την ψυχή μου! Χρόνια πολλά σε όλους».
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.