Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για τις δημοσιεύσεις της στα social media.
«Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους. Μπορείς να ανεβάσεις και το μέρος που μένεις, θα ανεβάσεις σίγουρα τις πυραμίδες, το φαγητό σου, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz84d9bng1op)
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Στάθη Σχίζα. «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση», είπε.
Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.