Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε την άποψή της για τον γάμο στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου.
Με αφορμή ένα θέμα για διάφορα χριστουγεννιάτικα έθιμα, και πιο συγκεκριμένα ένα έθιμο που ακολουθούν οι ανύπαντρες γυναίκες για να δουν αν τη νέα χρονιά θα φορέσουν νυφικό, η παρουσιάστρια έδειξε τον δισταγμό της στην προοπτική ενός δεύτερου γάμου.
«Εγώ δεν είμαι ανύπαντρη, τον έχω κάνει αυτόν τον κύκλο, είμαι ντάξει» σχολίασε.
Και εν συνεχεία τόνισε: «Είμαι καλά, στη Βάλια το πλάνο, στη Βάλια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxvjha6xyt9d)
Η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη για δέκα χρόνια από το 2009-2019, με τον οποίο μοιράζονται δύο γιους.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.