Για την προσωπική του ζωή και το μεγάλωμα των παιδιών του, που μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου γίνεται με διαφορετικό τρόπο, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» ο τραγουδιστής των Onirama, είπε:«Την περίοδο που είχαμε τον κορονοϊό με ζόρισαν τα οικονομικά μου σκέφτηκα ότι θα πρέπει να έχω και δεύτερη πηγή εισοδήματος. Τον τελευταίο καιρό ήρθαν διάφορα στη ζωή μου που με ζόρισαν, από την αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, θέματα υγείας και οικονομικά. Πέρασα ένα σοκ. Πλέον με νοιάζει να μπουν σε τάξη τα επαγγελματικά μου και τα οικονομικά μου».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9fv7zoj3qh)
Όσον για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για την προσωπική του ζωή, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε ότι: «Το τελευταίο διάστημα δέχομαι πιο έντονη κριτική για τα προσωπικά μου. Έχω γίνει πιο ανθεκτικός, ώστε να διαφυλάξω κυρίως τα παιδιά μου. Το κοινό με ξέρει και έχει δει ότι τόσα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Όταν παρεμβαίνω σε κάτι σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα».
Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τις μέρες που περνά μαζί με τα παιδιά του, λέγοντας: «Τις ημέρες που έχω τα παιδιά εγώ αναλαμβάνω τα πάντα στο 100%. Το πρόγραμμά τους, το φαγητό τους, το σχολείο, τις δραστηριότητές. Όταν μεγαλώνεις μόνος σου τα παιδιά, καταλαβαίνεις ότι είναι ζόρικο αλλά και πολύ ευχάριστο».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.