Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό μαζί με τους δύο γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο. Τα δύο αγόρια στέκονται μπροστά στο φακό με τη μητέρα τους να κάθεται ανάμεσά τους χαμογελαστή.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα, γράφοντας ένα απόφθεγμα του Ινδού γκουρού, Όσσο.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε:
«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη» Osho Rajneesh Χρόνια πολλά σε όλες μας».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.