Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με την τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως ψήφισε τον Μάριο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, γιατί δεν άντεχε να βλέπει τη φίλη της να κλαίει.
Συγκεκριμένα, εκείνη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν μια συζήτηση το βράδυ στην καλύβα, κατά την οποία συζητούσαν το σκεπτικό πίσω από τις ψήφους τους.
Τότε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψή της. «Εγώ τον Μάριο τον ψήφισα. Και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα. Είναι δικά τους θέματα αυτά, το τι θα κάνουν. Δεν με αφορούν», δήλωσε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqnlfghlwx9l)
«Όταν ζητήθηκε η άποψή μου, τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει... Δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο. Δεν παίρνεις το μαχαίρι και το βουτάς στην πληγή που πονάει εκείνη την ώρα. Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Δεν το φέρνεις στα άκρα και μετά, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να πεις "απολογούμαι"», συμπλήρωσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.