Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», όπου αρχικά είπε:
«Νιώθω ευγνωμοσύνη που έκανα μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ, γιατί ήρθαμε πιο κοντά με τον πατέρα μου που έχασα πρόσφατα. Ήξερα ότι ήταν σπουδαίος αλλά πάντα οι καλεσμένοι της εκπομπής μου το υπενθύμιζαν. Με το που μου λένε πόσο καλός ήταν, βουρκώνω. Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή, είναι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα την απώλεια. Ήμουν δίπλα του στις τελευταίες ώρες του».
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqbcawip2gh5)
Στην πορεία των δηλώσεών της, η Ναταλία Δραγούμη είπε για τον πατέρα της: «Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ, δεν μου χαλούσε χατίρι. Όταν ήμουν μικρή με πήγαινε βόλτες με τη μηχανή στην Αίγινα και μου έλεγε ιστορίες για τη φύση. Δεν περίμενα ότι μπορώ να λυγίσω τόσο πολύ αλλά εννοείται ξεσπάω».
Η είδηση του θανάτου του Μάρκου Δραγούμη
Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως ανέφερε σε story που δημοσίευσε, ο Μάρκος Φ. Δραγούμης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.
«Σήμερα το πρωί... έφυγε ο πατέρας μας, Μάρκος Φ. Δραγούμης. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 πμ στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών» έγραψε.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events