Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό στην κοπή πίτας στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» και απόσπασμα από τις δηλώσεις που τους έκανε προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».
Αρχικά, ρωτήθηκε για τη σχέση της πρώην του και μητέρας του παιδιού του με τον γνωστό τράπερ. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τη Μαρία. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε σχόλια, κριτική. Ό,τι θέλω να πω, το λέω στη Μαρία επί προσωπικού», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppzr9sxz3op)
Όσο για την αδυναμία που έχει ο γιος τους σε εκείνον, ο ηθοποιός σχολίασε: «Όλοι έχουμε αδυναμία σε όλους».
Για το περιστατικό που συνέβη με τη Μαρία Σολωμού και την προσπάθειά της να αποφύγει δημοσιογράφο, ο Μάριος Αθανασίου δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, καθώς υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.