Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κι αποκάλυψε τι θα ήθελε να αλλάξει στην τηλεόραση.
«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω το Πακέτο. Έκλεισε αυτός ο κύκλος, έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Θα ήθελα να μπω στη νέα εποχή αν θα ξανακάνω τηλεόραση, να κάνω νέα πράγματα. Νιώθω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βρει λύσεις για δικά του θέματα. Χρειάζονται λύσεις, κάπου χάθηκαν οι ζωές των ανθρώπων. Ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια να ξαναβρεί τη δύναμη μέσα του, τα πραγματικά του θέλω», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpf5sellpn61)
Όπως είπε στη συνέχεια, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει πως «ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει για εκείνη», τελικά θα ήθελε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.
«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι καινούριο που να έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτό που κάνω δηλαδή μέσα από τα βιβλία μου και τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, να το κάνω και πιο δημόσια», δήλωσε.
Αναφορικά με το Survivor και το αν το έχει παρακολουθήσει ποτέ, απάντησε: «Αγαπώ πολύ τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά, δεν έχω δει ποτέ Survivor. Με ενοχλεί ότι υπάρχει κλειδαρότρυπα και άτυχες στιγμές ψυχολογικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Γιατί θα πρέπει να κάνω focus στο αρνητικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης;».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpf64i8idqnd)
Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για την οικογένειά της, η οποία όπως είπε, είναι η προτεραιότητά της. «Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι πιο πολύ μαμά», είπε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.