Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έκανε το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου πρεμιέρα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά.
Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, απαθανατίζουν τους δύο τραγουδιστές να μοιράζονται την πίστακαι να ερμηνεύουν μαζί μερικές από τις επιτυχίες τους.
Σε ένα από αυτά τα βίντεο, Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδούν το «Και σε θέλω» του πρώτου, ενώ προσπαθούν να... ισορροπήσουν σε ένα «βουνό» που δημιουργήθηκε από γαρύφαλλα.
Οι θαμώνες διασκέδασαν με το πρόγραμμα και το έδειξαν έμπρακτα, πετώντας τους πανέρια με λουλούδια, τα οποία έφτασαν να είναι τόσα πολλά που οι τραγουδιστές φάνηκε να σκαρφαλώνουν πάνω τους για να σταθούν στην πίστα.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.