Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» όπου μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τα χρόνια που μετρά με την σύζυγό του Έφη Μουρίκη.
«Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 34 χρόνια. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα. Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς».
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.