Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», απάντησε επίσης, στο αν θα συμμετάσχει ο ίδιος στο πρότζεκτ.
«Δεν έχω υπογράψει κάτι, οπότε δεν έχω κάτι να πω. Τα ραντεβού που κάνουμε δεν τα ανακοινώνουμε, τα ανακοινώνουμε όταν υπογράψουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cniu0divubwx)
Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δήλωσε πως θα πρέπει να είναι εκεί, όταν ξεκινήσει το Survivor All Star. «Αν ξεκινούσα εγώ το All Star από τον Ντάνο θα ξεκινούσα, θα πήγαινα να τον πιάσω και θα τον έβαζα με το ζόρι», δήλωσε.
Τέλος, απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποιος θα κρατούσε τη γάτα του, σε περίπτωση που εκείνος έφευγε. «Η γειτόνισσα», απάντησε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους