Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε και επίσημα το καλοκαίρι, αφού, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.
Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, μετά τις πασχαλινές διακοπές και με τις θερμοκρασίες να έχουν ανέβει αρκετά, άδραξε την ευκαιρία και απόλαυσε τον ήλιο σε κάποια παραλία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία.
Η ίδια μάλιστα, φωτογραφήθηκε με το μαγιό της, δημοσιεύοντας δύο στιγμιότυπα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
Στις φωτογραφίες εκτός από το χωρίς ίχνος μακιγιάζ πρόσωπό της, φαίνεται και το καλλίγραμμο σώμα της.
«Ναι! Η πρώτη βουτιά είναι γεγονός! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Παγωμένο το νερό, αλλά τόσο ωραίο και αναζωογονητικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.