Είναι ξεκάθαρο πώς έχει χτίσει το κορμί του ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αφού ακόμα και με τα χιόνια δεν παραλείπει το πρόγραμμα γυμναστικής του.
Παρέα με την σύντροφό του, φωτογραφήθηκε, ενώ κάνει διατάσεις με φόντο το λευκό τοπίο. Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει τα χειμερινά στιγμιότυπα με αυτά που είχε τραβήξει το καλοκαίρι στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Εντύπωση βέβαια, προκαλεί το γεγονός ότι και οι δύο γυμνάζονται χωρίς καν να φοράνε μπλούζα, παρά το τσουχτερό κρύο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Η διάταση του πολεμιστή. Ιανουάριος '22/Ιούλιος '21».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.