Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης έχουν χωρίσει εδώ και πέντε μήνες, αλλά λίγοι άνθρωποι το γνώριζαν.
Σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε το θέμα που θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού HELLO. «Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, πολύ έντιμη. Είναι φίλοι και δεν είναι μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε ότι είχε καιρό να δει το ζευγάρι μαζί, με αποτέλεσμα να ρωτήσει τον Άρη Καβατζίκη. Τότε εκείνος δεν ήξερε, με αποτέλεσμα να μην ψάξουν περισσότερο το θέμα.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.