Νορβηγίδα καλλονή εξομολογείται: Με αποκαλούν ψεύτρα όταν τους λέω ότι είμαι transgender

Νορβηγίδα καλλονή εξομολογείται: Με αποκαλούν ψεύτρα όταν τους λέω ότι είμαι transgender

Το να είναι κάποιος διεμφυλικός δεν είναι look, τονίζει η εντυπωσιακή Έμα Έλινκσεν στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube

trans
Για την δική της εμπειρία ως προς την διεμφυλική της ταυτότητα μίλησε η ξανθιά καλλονή Έμα Έλινκσεν, από το Τόνσμπεργκ της Νορβηγίας, σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο YouTube.

Το 19χρονο μοντέλο και influencer αποκάλυψε ότι κάποιοι άνθρωποι την έχουν κατηγορήσει ότι λέει ψέματα πως είναι transgender, λόγω της θηλυκής της εμφάνισης, επιμένοντας ότι «δεν δείχνει trans».

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε στο βίντεό της ότι συχνά λαμβάνει για την εμφάνισή της σχόλια όπως: «δεν πιστεύω ότι είσαι διεμφυλική» και «ουάου, δεν δείχνεις καθόλου trans», κάτι που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για την ίδια. «Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν μια εικόνα στο μυαλό τους για το πώς πρέπει να δείχνει ένα trans άτομο... Θέλω απλά να πω στον κόσμο ότι το να είσαι διεμφυλικός δεν είναι look. Δεν είναι πρόσωπο. Δεν έχουν όλα τα trans άτομα την ίδια εμφάνιση κι αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος».

I'm transgender! surgeries, hormones etc.



Σύμφωνα με την Daily Mail, σε όλα σχεδόν τα βίντεο της νεαρής κοπέλας όπου αναφέρει ότι γεννήθηκε αγόρι, υπάρχουν από κάτω σχόλια έκπληξης ή δυσπιστίας. Πολλοί αναφέρουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα πως η YouTuber ήταν διεμφυλική, μέχρι τη στιγμή που το ανέφερε η ίδια.

Κλείσιμο
Οπως έχει εξηγήσει η 19χρονη, σε όλη της ζωή γνώριζε ότι το βιολογικό της φύλο δεν της ταίριαζε, ωστόσο η πρώτη φορά που κατάλαβε τι σημαίνει trans ήταν στα 7-8 της χρόνια, όταν είδε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ. «Μπορούσα να ταυτιστώ με τους ανθρώπους που έβλεπα στην οθόνη. Ένιωσα πολύ χαρούμενη επειδή καταλάβαινα [για πρώτη φορά] αυτό που ένιωθα», σημειώνει χαρακτηριστικά.




Η Έμα αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα στη μητέρα της ότι είναι διεμφυλική, όμως περίμενε μερικά χρόνια μέχρι τελικά να αλλάξει το όνομά της, στα 11 της χρόνια. Ως έφηβη, η ενασχόλησή της με τα social media την έκανε αρκετά δημοφιλή. Τότε όμως που πραγματικά εκτοξεύτηκε η φήμη της ήταν το 2017, όταν αποκάλυψε την αλήθεια στους φαν της με ένα βίντεο που έφερε τον τίτλο «Είμαι transgender».

Μεταξύ των ερωτημάτων που δέχεται συχνά η 19χρονη Νορβηγίδα είναι «γιατί δεν έχει ανδρική φωνή», και η απάντησή της είναι ότι από τα 13 της λαμβάνει αγωγή που αναστέλλει τις ορμόνες οι οποίες σχετίζονται με τις αλλαγές της εφηβείας. Εξαιτίας αυτών των ουσιών, η φωνή της δεν βάθυνε ποτέ, ούτε ανέπτυξε ποτέ τριχοφυία προσώπου.

Τρία χρόνια αργότερα, στα 16 της, η νεαρη κοπέλα άρχισε να λαμβάνει θηλυκές ορμόνες.





Σύμφωνα με την ίδια, η μόνη αλλαγή που εντόπισε με αυτές ήταν ότι αναπτύχθηκε κάπως το στήθος της, το οποίο στη συνέχεια η ίδια μεγάλωσε με αυξητική επέμβαση. Η επέμβαση στο στήθος της είναι και η μόνη χειρουργική διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής, αν και σύντομα ελπίζει ότι θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο βήμα, και να υποβληθεί σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου της.

Πάντως η ίδια δεν θεωρεί τις χειρουργικές επεμβάσεις απαραίτητο στάδιο στη φυλομετάβαση. «Δεν χρειάζεται να μπείτε στο χειρουργείο για να είστε ο εαυτός σας. Αν δεν θέλετε να κάνετε την επέμβαση στο κάτω μέρος του σώματος, αυτό είναι απολύτως ΟΚ. Αυτό δεν θα σας κάνει λιγότερο άνδρα ή λιγότερο γυναίκα», τονίζει η νεαρή στους trans follower της.







Ειδήσεις σήμερα: 

Μποντιμπίλντερ από το Καζακστάν «παντρεύτηκε» την κούκλα του σεξ του - Δείτε βίντεο

Έρευνες στη Γερμανία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση γιγάντιου ξύλινου φαλλού

Στη μάχη κατά του ιού η Ελλάδα με το νέο rapid test - Πού στηρίχθηκαν οι επιστήμονες για την κατασκευή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης