Βίντεο: Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς της China Eastern Airlines - Διαψεύδει η εταιρεία

Βίντεο: Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς της China Eastern Airlines - Διαψεύδει η εταιρεία

Το επίμαχο υλικό δείχνει έξι φερόμενους ως αεροσυνοδούς της εταιρείας (τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες) να επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης - Η εταιρεία κάνει λόγο για «κατασκευασμένο» βίντεο

Βίντεο: Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς της China Eastern Airlines - Διαψεύδει η εταιρεία
Για «κατασκευασμένο» βίντεο, που έχει στόχο να πλήξει την εταιρεία, κάνει λόγο η China Eastern Airlines, αναφερόμενη στο «καυτό» οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει ένα πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο πρωταγωνιστούν υπάλληλοι της εταιρείας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Weibo και σε αυτό φαίνονται τουλάχιστον έξι γυμνοί αεροσυνοδοί να κάνουν σεξ και να χορεύουν στη Μαδρίτη.

Μετά το βίντεο με τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες που φέρονται να εργάζονται για την China Eastern Airlines, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για δικούς της εργαζομένους και πως το βίντεο έχει γυριστεί στην Αφρική.

Κλείσιμο
Η αεροπορική εταιρεία επισημαίνει ότι εκείνοι που δημιούργησαν το βίντεο και το ανέβασαν στα social media, το έκαναν, με σκοπό να πλήξουν την φήμη της China Eastern Airlines.


Οι επίμαχες εικόνες έγιναν γνωστές μέσω Twitter, καθώς οι κινεζικές αρχές έσπευσαν να τις αποσύρουν από το Weibo.

Την ίδια ώρα, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου επισημαίνουν ότι οι εικόνες μοιάζουν να έχουν μαγνητοσκοπηθεί σε κάποιο πριβέ σπα στην Ταϊλάνδη, παρά στη Μαδρίτη ή ακόμα και στην Αφρική. Άλλοι, δε, παρατηρούν ότι η συμπεριφορά των γυναικών που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο, παραπέμπει περισσότερο σε ιερόδουλες, παρά σε επαγγελματίες αεροσυνοδούς.

Τα συμπεράσματα, δικά σας...








Δείτε βίντεο: Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς
της China Eastern Airlines - Διαψεύδει η εταιρία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης