ΗΠΑ: Παντρεμένη 27χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο

ΗΠΑ: Παντρεμένη 27χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο

Ο βοηθός σερίφη βρήκε ημίγυμνους τη νεαρή γυναίκα και το μαθητή της μέσα στο SUV στη μέση του δρόμου - Είχαν βρεθεί τουλάχιστον δύο φορές από την αρχή του 2018

ΗΠΑ: Παντρεμένη 27χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο
Ένα SUV έχει παρκάρει σε σημείο που προκαλεί υποψίες. Μέσα από τα φιμέ τζάμια δεν διακρίνει κανείς το παραμικρό. Ωστόσο, ακούγονται θόρυβοι. Ο βοηθός του σερίφη ελέγχει το όχημα. Όταν ανοίγουν τα παράθυρα, διαπιστώνει με έκπληξη μία γυναίκα περίπου στα 30 και έναν έφηβο να... κάνουν σεξ! Η έκπληξή του είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώνει ότι η γυναίκα ήταν μία παντρεμένη καθηγήτρια βιολογίας και ένας μαθητής της!

Η 27χρονη Ελίζαμπεθ Χίτον Τέιλορ, καθηγήτρια του Greer High School στην περιοχή Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας, συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκανε σεξ με μεαθητή της στη μέση του δρόμου, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η γυναίκα, μάλιστα, για προφανείς λόγους, έδωσε και πλαστά στοιχεία στον αστυνομικό, προκειμένου ο τελευταίος να μην ανακαλύψει την ταυτότητά της και εκτεθεί. Ωστόσο, δεν πέτυχε το στόχο της, ενώ στο κατηγορητήριο προστέθηκε και η προσπάθεια παραπλάνησης του αστυνομικού οργάνου.

Όπως ανέφερε στην έκθεσή του ο βοηθός σερίφη, βρήκε την 27χρονη με τον νεαρό μέσα σε ένα SUV, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, να είναι ημίγυμνοι και να κάνουν σεξ σε έναν δρόμο της μικρής πόλης Simpsonville.

Κλείσιμο
Από την ανάκριση προέκυψε ότι η παντρεμένη καθηγήτρια είχε έρθει σε συνουσία με το μαθητή της τουλάχιστον δύο φορές από το ξεκίνημα του 2018. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.250 δολάρια, ενώ απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης