Αδιανόητο: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και ο οδηγός φώναξε ταξί ενώ η φίλη του καιγόταν ζωντανή

Αδιανόητο: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και ο οδηγός φώναξε ταξί ενώ η φίλη του καιγόταν ζωντανή

Ο 23χρονος οδηγός υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά οι εξετάσεις τον διαψεύδουν - Θύμα του μια 25χρονη κοπέλα

Αδιανόητο: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και ο οδηγός φώναξε ταξί ενώ η φίλη του καιγόταν ζωντανή
Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε ο 23χρονος Σαΐντ Αχμάντ, ο οποίος αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε τράκαρε στο Μπρούκλιν και έπιασε φωτιά, αντί να σώσει τη φίλη του που ήταν μαζί του στο όχημα, πήρε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το ABC 7 φαίνεται η στιγμή που ο 23χρονος σταματά το ταξί και επιβιβάζεται σε αυτό ενώ το αυτοκίνητο πίσω του καίγεται.

Θύμα της απάνθρωπης συμπεριφοράς του νεαρού έπεσε η 25χρονη Χαρλίν Γκρούαλ, η οποία, τελικά, κάηκε ζωντανή καθώς παγιδεύτηκε μέσα στα συντρίμμια.

Κλείσιμο
Ο 23χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν συνέβη το τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά οι εξετάσεις αίματος στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν το αντίθετο.

Ο αδερφός του 23χρονου που μίλησε στη New York Daily News υποστήριξε ότι ο Σαΐντ προσπάθησε να σώσει την 25χρονη. «Μου είπε ότι το κορίτσι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και αυτός προσπάθησε να τη βγάλει, γι' αυτό έχει και εγκαύματα στα χέρια. Αλλά δεν τα κατάφερε, ήταν πολύ αργά γι' αυτήν» είπε ο αδερφός του Σαΐντ.

Ο 23χρονος κατηγορείται πλέον, μεταξύ άλλων, για δολοφονία και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης