Το συγκινητικό μήνυμα της Μισέλ για τον Ομπάμα: Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου...
Ο Μπαράκ Ομπάμα παραχώρησε χθες βράδυ την τελευταία του συνέντευξη ως Πρόεδρος των ΗΠΑ
Με ένα συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα στο Twitter της η Μισέλ Ομπάμα ευχαρίστησε τον σύζυγό της,Μπαράκ,
για την τιμή που της έκανε να είναι η «Πρώτη του Κυρία» όπως χαρακτηρισρικά η ίδια έγραψε. «Ήταν η μεγαλύυερη τιμή της ζωής μου να είναι η Π΄ρωτη σου Κυρία. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» ήταν το μήνυμα της Μισέλ το οποίο συνόδευεσε με μία φωτογραφία των δύο να είναι αγκαλιασμένοι.
Δείτε το μήνυμα
Κλείσιμο
Μόλις πριν δύο μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ευχηθεί στην αγαπημένη του σύζυγο «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της. «Για το κορίτσι από το South Side (του Σικάγο) που ανέλαβε έναν ρόλο που δεν ζήτησε και τον έκανε δικό της: Χρόνια πολλά Μισέλ. Σε αγαπώ» είχε γράψει ο απερχόμενος πλανητάρχης στον επίσημο λογαριασμό.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς