Το συγκινητικό μήνυμα της Μισέλ για τον Ομπάμα: Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου...
Ο Μπαράκ Ομπάμα παραχώρησε χθες βράδυ την τελευταία του συνέντευξη ως Πρόεδρος των ΗΠΑ
Με ένα συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα στο Twitter της η Μισέλ Ομπάμα ευχαρίστησε τον σύζυγό της,Μπαράκ,
για την τιμή που της έκανε να είναι η «Πρώτη του Κυρία» όπως χαρακτηρισρικά η ίδια έγραψε. «Ήταν η μεγαλύυερη τιμή της ζωής μου να είναι η Π΄ρωτη σου Κυρία. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» ήταν το μήνυμα της Μισέλ το οποίο συνόδευεσε με μία φωτογραφία των δύο να είναι αγκαλιασμένοι.
Δείτε το μήνυμα
Κλείσιμο
Μόλις πριν δύο μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ευχηθεί στην αγαπημένη του σύζυγο «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της. «Για το κορίτσι από το South Side (του Σικάγο) που ανέλαβε έναν ρόλο που δεν ζήτησε και τον έκανε δικό της: Χρόνια πολλά Μισέλ. Σε αγαπώ» είχε γράψει ο απερχόμενος πλανητάρχης στον επίσημο λογαριασμό.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.