Σκληρές εικόνες: Έφηβες στη Βραζιλία προσπαθούν να σκοτώσουν στο ξύλο συμμαθήτριά τους

Σκληρές εικόνες: Έφηβες στη Βραζιλία προσπαθούν να σκοτώσουν στο ξύλο συμμαθήτριά τους

Σοκαριστικές εικόνες δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Mirror με τέσσερις έφηβες, ηλικίας 14-16 ετών, οποίες κακοποιούν με φρικιαστικό τρόπο μια συμμαθήτριά τους ηλικία 14 ετών, για λόγους....ερωτικής αντιζηλίας

Σκληρές εικόνες: Έφηβες στη Βραζιλία προσπαθούν να σκοτώσουν στο ξύλο συμμαθήτριά τους
Σοκαριστικές εικόνες δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Mirror με τέσσερις έφηβες, ηλικίας 14-16 ετών, οποίες κακοποιούν με φρικιαστικό τρόπο μια συμμαθήτριά τους ηλικία 14 ετών, για λόγους....ερωτικής αντιζηλίας. Οι νεαρές Βραζιλιάνες έχουν δέσει χειροπόδαρα την άτυχη 14 χρονη και της χτυπούν με ένα ραβδί, ενώ μια από αυτές την μαχαιρώνει πολλές φορές με μια ματσέτα. 


Στο βίντεο, το οποίο για ευνόητους λόγους, δεν δημοσιεύει ολόκληρο η βρετανική εφημερίδα, δείχνει τις κοπέλες να έχουν σκάψει έναν ρηχό τάφο, προφανώς για να μεταφέρουν το θύμα τους. Οι νεαρές σαδίστριες συνέχιζαν την κακοποίηση της συμμαθήτριας τους για τέσσερις ολόκληρες ώρες, μαγνητοσκοπώντας τις πράξεις τους με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου. 

Κλείσιμο



Το θύμα, παρά την πολύωρα κακοποίηση και τα τραύματα που έφερε, κατάφερε να διαφύγει, όταν οι συμμαθήτριές του πήγαν να ξεπλύνουν τα αίματα από τα χέρια τους. Ζήτησε βοήθεια από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία της πόλης Trindade 


Οι τέσσερις κοπέλες συνελήφθησαν και είπαν πως την χτύπησαν επειδή φλέρταρε σε ένα σχολικό πάρτι με έναν από τους φίλους τους! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης