«Καυτές» αποκαλύψεις για Σαρκοζί: Στο υπουργικό συμβούλιο εξήρε το στήθος της Μπρούνι

«Καυτές» αποκαλύψεις για Σαρκοζί: Στο υπουργικό συμβούλιο εξήρε το στήθος της Μπρούνι

Ο Patrick Buisson, πρώην σύμβουλος του Σαρκοζί στο βιβλίο του με τίτλο «La Cause du Peuple» χρησιμοποιεί όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια τόσο για τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας

«Καυτές» αποκαλύψεις για Σαρκοζί: Στο υπουργικό συμβούλιο εξήρε το στήθος της Μπρούνι
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τον Νικολά Σαρκοζί είναι το νέο βιβλίο του Patrick Buisson, πρώην συμβούλου του, με τίτλο «La Cause du Peuple» αφού όπως υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρο της Γαλλίας υπερηφανευόταν για το στήθος της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Telegraph ο Buisson υποστήριξε ότι ο Σαρκοζί όχι μόνο «εξήρε τα εκστατικά στήθη της» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αλλά προέτρεψε και τους υπουργούς να συμφωνήσουν με την άποψή του.

Ωστόσο, οι ψηφοφόροι του, σύμφωνα με τον Patrick Buisson, δεν αντέδρασαν καλά στη σχέση του τότε προέδρου της Γαλλίας με την Κάρλα Μπρούνι. Θεωρούσαν μάλιστα πως την είχε ως τρόπαιο στο πλευρό του. 

Κλείσιμο



Ο Buisson χαρακτήρισε τον γάμο τους ανώριμο, αναξιοπρεπή και βρεφικό. Μάλιστα, ο Σαρκοζί, κέρδισε αποζημίωση 10.000 ευρώ από τον Patrick Buisson επειδή τον βιντεοσκοπούσε κρυφά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για το βιβλίο.

Παράλληλα, ο Bruisson χαρακτηρίζει τον Νικολά Σαρκοζί, «ψευτόμαγκα», διστακτικό και ανασφαλή στο βιβλίο, και εκτιμά πως αν και σχεδιάζει να  διεκδικήσει την προεδρία τον επόμενο χρόνο, δεν έχει και πολλές πιθανότητες.

«Ο... γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης υποδουλωμένος από τις κατακτήσεις του, ένα ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη, ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης