Απίστευτη κτηνωδία: «Πούλησε» την 10χρονη κόρη της σε βιαστή για... ένα μπουκάλι βότκα

Απίστευτη κτηνωδία: «Πούλησε» την 10χρονη κόρη της σε βιαστή για... ένα μπουκάλι βότκα

Ο αδίστακτος παιδεραστής είπε στην αστυνομία ότι νόμιζε πως μπορούσε να κάνει «οτιδήποτε ήθελε» στη μικρή, αφού την αγόρασε

Απίστευτη κτηνωδία: «Πούλησε» την 10χρονη κόρη της σε βιαστή για... ένα μπουκάλι βότκα
Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού 10 ετών, που φέρεται να «πουλήθηκε» από την ίδια της τη μητέρα στον βιαστή της έναντι ενός μπουκαλιού βότκα και 100 ρουβλίων (1,3 ευρώ).

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η σατανική μητέρα φέρεται να επέτρεψε σε έναν άνδρα 23 ετών να βιάσει την ανήλικη κόρη της, αφού πρώτα εκείνος της παραχώρησε ένα μπουκάλι βότκα και μερικά ψιλά. Μάλιστα, πιστεύεται ότι έμεινε στο δωμάτιο για να παρακολουθήσει την κακοποίηση του παιδιού της από τον «αγοραστή» του.

Ο φερόμενος ως δράστης λίγο μετά τη σύλληψή του

Κλείσιμο


Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Βιαζέμσκι. Το άτυχο κορίτσι μετά τον βιασμό της εντοπίστηκε από έναν περαστικό να κλαίει στον δρόμο, με το αίμα να τρέχει ανάμεσα στα πόδια της. Ο άνδρας που τη βρήκε κάλεσε ασθενοφόρο και από το νοσοκομείο η μικρή έδωσε στις αρχές πλήρη περιγραφή του φρικτού εφιάλτη που έζησε τις προηγούμενες ώρες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το κορίτσι επιβεβαίωσαν τον βιασμό της. Με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν, οι αρχές οδηγήθηκαν στον 23χρονο άνδρα που ήταν υπεύθυνος για αυτήν την κτηνωδία και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο ίδιος δε φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι «νόμιζε πως μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε στο κορίτσι, αφού πλήρωσε», αρνούμενος ωστόσο ότι βίασε τελικά την ανήλικη.

Η πόλη Βιαζέμσκι




Όσο για τη μητέρα- τέρας, εκείνη προσπάθησε να επισκεφθεί την κόρη της στο νοσοκομείο, προφανώς για να την πείσει να μην την «καρφώσει» στις αρχές, ωστόσο η μικρούλα άρχισε να φωνάζει και η ασυνείδητη γυναίκα τράπηκε σε φυγή. Με βάση το δημοσίευμα της Sun, φέρεται να έχει καταφύγει στην πόλη καταγωγής της στα βόρεια της χώρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες λιντσαρίστηκε από τους κατοίκους που έμαθαν για την πράξη της από τα τοπικά μέσα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης