Βίντεο: Πέταξαν κροκόδειλους μέσα σε σχολείο και έσπασαν τους υπολογιστές

Βίντεο: Πέταξαν κροκόδειλους μέσα σε σχολείο και έσπασαν τους υπολογιστές

Οι νεαροί, εκτός από τις κατηγορίες της παραβίασης, της εισβολής και του βανδαλισμού του σχολείου, θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τις επιπτώσεις από το νόμο που προστατεύει τα ζώα, ο οποίος προβλέπει πάνω από 77.000 δολάρια πρόστιμο ή φυλάκιση πάνω από 5 χρόνια.

Βίντεο: Πέταξαν κροκόδειλους μέσα σε σχολείο και έσπασαν τους υπολογιστές
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι... διασκέδασης για τα νεαρά άτομα. Μία παρέα αγοριών, ωστόσο, στην Αυστραλία, βρήκαν έναν... extreme τρόπο να εκδηλώσει την ενέργειά τους. Τι έκαναν; Πέταξαν κροκόδειλους μέσα σε σχολείο και βανδάλισαν τα γραφεία του!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Humpty Doo, στο βόρειο τομέα της αχανούς χώρας και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας. Μία παρέα από αγόρια εμφανίστηκε ξαφνικά στο Taminmin College και επιχείρησε να εισβάλει από ένα σπασμένο παράθυρο.

Ξαφνικά, η κάμερα δείχνει κάτι... άλλο, εκτός από άνθρωπο, να εισβάλει στα γραφεία. Ήταν ένας κροκόδειλος! Ακολούθησε δεύτερος και σε λίγα δευτερόλεπτα ένας τρίτος. Σαφώς και οι κροκόδειλοι δεν είχαν... παραβιάσει το παράθυρο. Ήταν οι νεαροί που τους πετούσαν μέσα.

Κλείσιμο
Μόλις έριξαν τα τρία ερπετά, μήκους δύο μέτρων το καθένα, πήδηξαν και οι ίδιοι μέσα φορώντας κουκούλες, για να μην τους αναγνωρίσουν μέσω του συστήματος ασφαλείας. Άρχισαν να βγάζουν κραυγές και να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Φεύγοντας με τον ίδιο τρόπο, μέσω του σπασμένου παραθύρου, τράβηξαν και μία οθόνη υπολογιστή μαζί τους, ξηλώνοντας τα καλώδια. Οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού έμειναν... στα γραφεία και περίμεναν τους αστυνομικούς για να επιστρέψουν στο περιβάλλον τους. Μάλιστα, τα ερπετά ήταν σε κακή κατάσταση, καθώς είχε στεγνώσει το δέρμα τους και είχαν πληγές παντού. 

Οι νεαροί, εκτός από τις κατηγορίες της παραβίασης, της εισβολής και του βανδαλισμού του σχολείου, θα βρεθούν αντιμέτωποι, αν τους εντοπίσουν και με τις επιπτώσεις από το νόμο που προστατεύει τα ζώα, ο οποίος προβλέπει πάνω από 77.000 δολάρια πρόστιμο ή και φυλάκιση πάνω από 5 χρόνια.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης