Λήξη συναγερμού στη Γερμανία: Βρήκαν στο κελάρι τον... χωρισμένο δράστη

Λήξη συναγερμού στη Γερμανία: Βρήκαν στο κελάρι τον... χωρισμένο δράστη

«Βγείτε όλοι έξω!», ούρλιαζε - Έβγαλε προσωπικό και πελάτες στο δρόμο - Φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, με καταγωγή από τα Σκόπια

Λήξη συναγερμού στη Γερμανία: Βρήκαν στο κελάρι τον... χωρισμένο δράστη
Αποκλεισμένη από την αστυνομία και δημοσιογράφους παρέμεινε για πολλές ώρες σήμερα μια δημοφιλής περιοχή της δυτικής Γερμανίας, στην πρωτεύουσα του Σάαρλαντ, Σααρμπρύκεν, 
καθώς σήμανε συναγερμός από ένοπλο τραυματισμένο άντρα, ο οποίος ήταν ταμπουρωμένος μέσα στο εστιατόριο Dubrovnik, δίχως να κρατά ομήρους.

Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild», ο οπλισμένος άντρας φώναξε «Βγείτε όλοι έξω»! Το προσωπικό, λίγοι πελάτης και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έτρεξαν πανικόβλητοι στο δρόμο, φωνάζοντας για βοήθεια. 

Κλείσιμο
Όπως όλα δείχνουν, η περιπέτεια που αναστάτωσε μια ολόκληρη πόλη ήταν ζήτημα «καρδιάς», καθώς ο 43χρονος άντρας ήταν χωρισμένος και η γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία για να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ένοπλος άντρας φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από την ΠΓΔΜ, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια.






Ο ταμπουρωμένος άντρας ήταν τραυματισμένος, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πού και πώς χτύπησε και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο. 


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άντρας πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του.  







Δείτε LIVE εικόνα από το σημείο

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης