Γαλλικά ΜΜΕ: Η χώρα «πνίγεται» και ο Βαλς ταξιδεύει στην Αθήνα

Γαλλικά ΜΜΕ: Η χώρα «πνίγεται» και ο Βαλς ταξιδεύει στην Αθήνα

«Βρίσκομαι στην Ευρώπη, τρεις ώρες από το Παρίσι, και η χώρα κυβερνάται από τον Φρανσουά Ολάντ , οπότε όλα είναι καλά» απάντησε ο ίδιος στο δίκτυο «RTL»

Γαλλικά ΜΜΕ: Η χώρα «πνίγεται» και ο Βαλς ταξιδεύει στην Αθήνα
Δριμεία κριτική δέχεται ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, για την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα την ώρα που ένα μεγάλο τμήμα της χώρας του έχει πλημμυρίσει και πολλές πόλεις έχουν εκκενωθεί. 

Ο Μανουέλ Βαλς δέχεται σφοδρή κριτική για το ταξίδι του στην Αθήνα, γράφει η ιστοσελίδα του γαλλικού δικτύου "RTL" επισημαίνοντας πως, το ταξίδι αυτό εξελίσσεται άσχημα για τον Γάλλο πρωθυπουργό καθώς καταστροφικές πλημμύρες έχουν πλήξει πολλά γαλλικά διαμερίσματα. 

Κλείσιμο
"Ναι, υπάρχουν πλημμύρες στη χώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για το ότι ήρθα στην Ελλάδα", δήλωσε ο Μανουέλ Βαλς, σύμφωνα με το δίκτυο "RTL. 

"Βρίσκομαι στην Ευρώπη, τρεις ώρες από το Παρίσι, και η χώρα κυβερνάται από τον Φρανσουά Ολάντ , οπότε όλα είναι καλά", πρόσθεσε ο Γάλλος πρωθυπουργός με μία δόση χιούμορ απαντώντας στα πυρά που δέχεται από την αντιπολίτευση της χώρας για την επίσκεψή του στην Αθήνα.

"Ο Μανουέλ Βαλς δεν έλαβε υπόψη του την κριτική που είχε δεχτεί την περασμένη εβδομάδα για το ταξίδι του στο Ισραήλ", επισημαίνει το "RTL" και προσθέτει: 

"...Αλλά πίσω από την προφανή αυτή προχειρότητα", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γαλλικό δίκτυο "RTL"," το πρωθυπουργικό γραφείο κάνει τα πάντα για να αποφύγει την κριτική σε ότι αφορά την " φυγή" της γαλλικής ηγεσίας όταν όλα πάνε στραβά. "Σήμερα το απόγευμα, κατά την επιστροφή του στην Γαλλία, ο Μανουέλ Βαλς θα ταξιδέψει στην πόλη Essonne, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις πλημμύρες ", αναφέρει σε ανακοίνωσή του πρωθυπουργικό γραφείο της Γαλλίας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης