Παρατείνονται για έξι μήνες οι κυρώσεις της ΕΕ κατά τις Ρωσίας
Η απόφαση θα καταστεί οριστική στη 1:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, τη Δευτέρα, εκτός εάν κάποιο κράτος μέλος της Ένωσης τροποποιήσει την θέση του και εγείρει εγγράφως αντιρρήσεις
Τα 28 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν το "πράσινο φως" σήμερα για την παράταση για επιπλέον 6 μήνες των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας λόγω της εμπλοκής της Μόσχας στη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία, γνωστοποίησαν πηγές της Ε.Ε. και διπλωμάτες.
Η Ιταλία ζήτησε, οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συζητήσουν σχετικά με αυτές τις κυρώσεις που πλήττουν στο σύνολό της την ρωσική οικονομία, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα.
Ωστόσο η απόφαση λήφθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης σε επίπεδο πρεσβευτών, μετά τη Σύνοδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Η απόφαση θα καταστεί οριστική στις 13.00 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα εκτός εάν κάποιο κράτος μέλος της Ένωσης τροποποιήσει την θέση του και εγείρει εγγράφως αντιρρήσεις.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.