Παρατείνονται για έξι μήνες οι κυρώσεις της ΕΕ κατά τις Ρωσίας
Η απόφαση θα καταστεί οριστική στη 1:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, τη Δευτέρα, εκτός εάν κάποιο κράτος μέλος της Ένωσης τροποποιήσει την θέση του και εγείρει εγγράφως αντιρρήσεις
Τα 28 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν το "πράσινο φως" σήμερα για την παράταση για επιπλέον 6 μήνες των οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας λόγω της εμπλοκής της Μόσχας στη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία, γνωστοποίησαν πηγές της Ε.Ε. και διπλωμάτες.
Η Ιταλία ζήτησε, οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συζητήσουν σχετικά με αυτές τις κυρώσεις που πλήττουν στο σύνολό της την ρωσική οικονομία, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα.
Ωστόσο η απόφαση λήφθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης σε επίπεδο πρεσβευτών, μετά τη Σύνοδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Η απόφαση θα καταστεί οριστική στις 13.00 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα εκτός εάν κάποιο κράτος μέλος της Ένωσης τροποποιήσει την θέση του και εγείρει εγγράφως αντιρρήσεις.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ