Νιγηρία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από επίθεση καμικάζι αυτοκτονίας
Ο δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά σε σιιτική πομπή - Πιθανολογείται πως ήταν μέλος της Μπόκο Χαράμ
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν καμικάζι αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος τη στιγμή που διεξαγόταν σιιτική πομπή στην πόλη Κάνο της Νιγηρίας.
«Χάσαμε 21 ανθρώπους και αρκετοί ακόμα έχουν τραυματιστεί», δήλωσε ο Μουχάμαντ Τούρι από το Ισλαμικό Κίνημα της Νιγηρίας.
Εντούτοις, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο νεκροί θα αυξηθούν.
Την ίδια στιγμή, λέγεται πως ο δράστης ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, χωρίς ωστόσο να έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.