Σοκ: Άλειψε με λοσιόν και κακοποίησε σεξουαλικά κοιμισμένη γυναίκα εν ώρα πτήσης

Σοκ: Άλειψε με λοσιόν και κακοποίησε σεξουαλικά κοιμισμένη γυναίκα εν ώρα πτήσης

«Της άρεσε και το χρειαζόταν», επαναλάμβανε ο αδίστακτος δράστης

Σοκ: Άλειψε με λοσιόν και κακοποίησε σεξουαλικά κοιμισμένη γυναίκα εν ώρα πτήσης
Ένας Νεοϋορκέζος συνελήφθη από τον υπεύθυνο ασφαλείας σε αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ντουμπάι-Νέα Υόρκη με την κατηγορία ότι άλειψε με λοσιόν τα γεννητικά όργανα μίας συνεπιβάτιδάς του και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά... ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Daily Mail, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πτήσης 13 ωρών τη Δευτέρα. Κατά τη σύλληψή του ο Nadeem Mehmood Quraishi παραδέχτηκε την αρρωστημένη του πράξη, προβάλλοντας μάλιστα την δικαιολογία ότι το θύμα του «το απόλαυσε επειδή δεν προέβαλε αντίσταση».

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας που έπεσε θύμα του αδίστακτου 42χρονου, ο βαθύς της ύπνος που επέτρεψε στον  Quraishi να την εκμεταλλευτεί οφειλόταν σε ένα αγχολυτικό χάπι που είχε πάρει πριν ακόμα ξεκινήσει η πτήση της. 

Όπως ανέφερε η άτυχη γυναίκα στην καταγγελία της, όταν ξύπνησε λίγες ώρες μετά την απογείωση, διαπίστωσε με έκπληξη ότι τόσο τα χέρια, όσο και το στήθος και οι μηροί της ήταν καλυμμένα με λοσιόν. Νωρίτερα, είχε τοποθετήσει η ίδια στην τσέπη της μπροστινής θέσης ένα μπουκάλι λοσιόν, το οποίο τώρα είχε γίνει άφαντο.

Στη συνέχεια, η μπερδεμένη γυναίκα πήγε στο μπάνιο όπου διαπίστωσε ότι τα εσώρουχά της είχαν μετατοπιστεί και ότι τα γεννητικά της όργανα ήταν επίσης μουσκεμένα με λοσιόν και πονούσαν ελαφρώς.




Όταν επέστρεψε στο κάθισμά της, ρώτησε τον Quraishi, ο οποίος καθόταν κοντά της και μάλιστα την είχε ρωτήσει νωρίτερα πώς είχε κοιμηθεί, πού βρισκόταν η λοσιόν της. Εκείνος της έδωσε το μπουκάλι και η γυναίκα έσπευσε να ειδοποιήσει το πλήρωμα ότι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ κοιμόταν.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες μελών του πληρώματος και επιβατών της πτήσης, ο 42χρονος συνέχιζε να επαναλαμβάνει μέσα στο αεροπλάνο ότι η γυναίκα «απόλαυσε την εμπειρία», ότι «το χρειαζόταν» και ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και στον ίδιο σαν παιδί και μάλιστα το θυμάται ως πολύ θετική εμπειρία.

Μετά την άφιξη στη Νέα Υόρκη, ο Quraishi ο οποίος είναι διευθυντής εστιατορίου στην πόλη, τέθηκε υπό κράτηση από τις τοπικές αρχές. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση σε αναμονή της δίκης του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης