ΗΠΑ: Στο δικαστήριο γιατί... εκσπερμάτισε στον καφέ της συναδέλφου

ΗΠΑ: Στο δικαστήριο γιατί... εκσπερμάτισε στον καφέ της συναδέλφου

Ο 34χρονος Τζον Λιντ ομολόγησε ότι το έκανε τουλάχιστον δύο φορές το τελευταίο 6μηνο - Το θύμα υποστηρίζει ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές

ΗΠΑ: Στο δικαστήριο γιατί... εκσπερμάτισε στον καφέ της συναδέλφου
Κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά αντιμετωπίζει ένας 34χρονος από τη Μινεσότα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι επανειλημμένως εκσπερμάτισε στον καφέ και το γραφείο μιας συναδέλφου του.

Ο Τζον Λιντ παραδέχθηκε τις ανώμαλες ορέξεις του εξομολογούμενος ότι δύο φορές έκανε το ίδιο πράγμα στην κούπα του καφέ της συναδέλφου του και τέσσερις φορές στο γραφείο της. Για να φτάσει βέβαια να ομολογήσει τις πράξεις του έπρεπε να γίνει «τσακωτός» από το θύμα του στις 26 του περασμένου Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία το θύμα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας βρήκε τον 34χρονο να είναι μπροστά στο γραφείο της και τα χέρια του να είναι κοντά στον καβάλο του ενώ γούρλωσε τα μάτια του όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας κατάσχεσαν την κούπα και ένα κοκαλάκι το οποίο, όπως τους είπε το θύμα, είχε απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα των σωματικών υγρών.

Κλείσιμο
Δύο ημέρες μετά την καταγγελία ο Λιντ προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη συνάδελφό του και πίστευε ότι έτσι θα της τράβαγε την προσοχή. 

Το θύμα του πάντως υποστήριξε ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες πιστεύοντας ότι το γάλα που χρησιμοποιούσε ήταν χαλασμένο. 

Ο Λιντ κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί για ένα χρόνο στη φυλακή και να καταβάλει πρόστιμο 4.500 δολαρίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης