Ο άνδρας που έχει σχέση με δίδυμες αδελφές εξομολογείται...

Ο άνδρας που έχει σχέση με δίδυμες αδελφές εξομολογείται...

Πώς καταφέρνει να διατηρεί την ισορροπία και να ικανοποιεί και τις δύο παράλληλα;

Ο άνδρας που έχει σχέση με δίδυμες αδελφές εξομολογείται...
Οι δίδυμες αδελφές από το Περθ της Αυστραλίας που μοιράζονται τα πάντα στη ζωή τους, μέχρι και τον ίδιο άντρα, σόκαραν την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις και τη στάση ζωή τους νωρίτερα αυτό το έτος. Οι 28χρονες Λούσι και Άννα Ντεσίνκ δε ξόδεψαν περισσότερα από 150.000 ευρώ σε αισθητικές επεμβάσεις στα στήθη, στα χείλη και στα μάτια με σκοπό να γίνουν απόλυτα όμοιες και δεν χωρίζουν ποτέ και για κανέναν λόγο. 



Κλείσιμο
«Το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό», είχε πει η Άννα Ντεσίνκ για την σχέση που έχει από κοινού με την αδερφή της με έναν νεαρό ηλεκτρονικό μηχανικό, προσθέτοντας ότι  «όταν κάνουμε σεξ είμαστε και οι τρεις μας στο κρεβάτι και όταν βγαίνουμε ραντεβού βγαίνουμε πάντα και οι τρεις μαζί». 



Μετά από αυτές τις δηλώσεις που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια ανά τον κόσμο, ήρθε και η ώρα του Μπεν Μπάιρν, του άντρα που μοιράζεται το κρεβάτι του με τις δύο αδελφές, να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του, που για πολλούς άνδρες -αν όχι για όλους- αποτελεί την απόλυτη ερωτική φαντασίωση. 



Ο 31χρονος κέρδισε τις καρδιές των δύο κοριτσιών μέσω facebook, όταν τον έκαναν add, καθώς είχαν κοινούς φίλους και εμφανίστηκε στην προτεινόμενη λίστα. Αρχικά, ο ηλεκτρονικός μηχανικός είχε πρόβλημα με την εξισορρόπηση των απαιτήσεων των δύο κοριτσιών, αλλά από πολύ νωρίς έμαθε ότι πρέπει να δίνει την ίδια προσοχή και στις δύο για να τα πάνε καλά. Έτσι, σήμερα η... σχέση τους μετρά ήδη 18 μήνες ζωής.  



«Είναι η πρώτη μου φορά με δύο γυναίκες μαζί και για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ δύσκολο, γιατί πρέπει να είμαι και για τις δύο εκεί 100%» είπε ο κ. Μπάιρν, μιλώντας στο Woman's Day.

«Ό, τι κάνω για τη μία πρέπει να το κάνω για την άλλη, γι 'αυτό και η ισορροπία είναι λεπτή», πρόσθεσε ο 31χρονος, που μιλά για πρώτη φορά για την ανορθόδοξη σχέση του. Πλέον, όμως, που εδώ και 10 μήνες ζει μαζί με τη μητέρα των διδύμων και τα κορίτσια στο ίδιο σπίτι, αισθάνεται πιο άνετα να μιλήσει ανοιχτά. Μάλιστα, η μητέρα τους, Τζεάννα, λέει ότι ο 31χρονος είναι «ένας πραγματικός τζέντλεμαν» και ότι είναι ευτυχής που τα κορίτσια της είναι ευτυχισμένα και έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με τον Μπεν Μπάιρν.



Σύμφωνα με την Λούσι η ερώτηση που της κάνουν οι περισσότεροι είναι: «Πώς ένας άντρας τα καταφέρνει με δύο κορίτσια στην κρεβατοκάμαρα;».  Εκείνη απαντά: «Ας το θέσουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε δύο πολύ δραστήρια κορίτσια και εκείνος χρειάζεται τη διπλή ενέργεια». 

Κατά τον Μπάιρν, το χειρότερο μέρος της σχέσης τους είναι ότι πάντα «είναι δύο εναντίον ενός», αλλά «κοιτώντας τη φωτεινή πλευρά λαμβάνω διπλά την αγάπη».
 
Η Άννα και η Λούσι μοιράζονται επίσης την ίδια δουλειά, το ίδιο αυτοκίνητο και τον ίδιο λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου γνώρισαν τον... καλό τους. 

Ο 31χρονος λέει ότι μιλούσαν για περίπου έξι μήνες πριν συναντηθούν από κοντά, ενώ σύμφωνα με την Άννα ο λόγος που καθυστερούσαν όσο μπορούσαν αυτή τη συνάντηση, ήταν επειδή είχαν «θέματα εμπιστοσύνης» και ήθελαν μαζί με την Λούσι να είναι βέβαιες ότι ο Μπεν άξιζε τον κόπο και ήταν πραγματικό... κελεπούρι. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης