ΗΠΑ:12χρονες «θυσίασαν» συνομήλική τους σε μυθικό τέρας

ΗΠΑ:12χρονες «θυσίασαν» συνομήλική τους σε μυθικό τέρας

Την μαχαίρωσαν 19 φορές για να γίνουν «ακόλουθοι» του Slender Man - Το θύμα γλίτωσε το θάνατο «για ένα χιλιοστό», σύμφωνα με τους γιατρούς

Αλλαγές στα μέσα μεταφοράς λόγω του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου
ΗΠΑ:12χρονες «θυσίασαν» συνομήλική τους σε μυθικό τέρας
Δεκαεννιά φορές μαχαίρωσαν μια 12χρονη φίλη τους δύο συνομήλικές της στο Ουισκόνσιν ως «θυσία» σε ένα μυθολογικό τέρας για το οποίο έμαθαν στο διαδίκτυο.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις αποκαλύψεις γύρω από την επίθεση των δύο ανήλικων κοριτσιών, τα οποία, όμως, θα αντιμετωπιστούν ως ενήλικες από τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης έως και 60 ετών με τον δικαστή να ορίζει την εγγύηση αποφυλάκισης στα 500.000 δολάρια για κάθε μια από τις 12χρονες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το θύμα της επίθεσης βρέθηκε «ένα χιλιοστό από το θάνατο» καθώς αιμόφυρτο σύρθηκε στο δρόμο προκειμένου να βρει βοήθεια. Για καλή της τύχη από το σημείο πέρασε ένας ποδηλάτης που ειδοποίησε την αστυνομία στην οποία το θύμα κατάφερε να κατονομάσει τις δύο φίλες της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη δικογραφία τα δύο κορίτσια σχεδίαζαν επί μήνες τη δολοφονία της φίλης τους βρίσκοντας την ευκαιρία να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους το πρωί του Σαββάτου μετά από ένα πάρτι.

Η μια από τις δύο 12χρονες υποστήριξε μιλώντας σε αστυνομικούς ότι ήθελαν να γίνουν «ακόλουθοι» του Slender Man, ενός φανταστικού τέρατος για το οποίο έμαθαν σε ιστοσελίδα για θρύλους και τρομακτικές ιστορίες.

Η δεύτερη κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι έβλεπε τον Slender Man στα όνειρά της να την παρακολουθεί, να διαβάζει τη σκέψη της και να τηλεμεταφέρεται.

Ο αρχικός σχεδιασμός των δύο 12χρονων ήταν να σκοτώσουν τη φίλη τους τη νύχτα προκειμένου να μην την βλέπουν στα μάτια αλλά τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν με την αποτρόπαια πράξη τους κατά τη διάρκεια του κρυφτού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης