ΗΠΑ: Πεντάχρονη νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ!

ΗΠΑ: Πεντάχρονη νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ!

Έμπνευση για την μικρή αποτέλεσε η Κέιτι Πέρι και το τραγούδι της «Roar», το οποίο άκουγε καθημερινά από το δωμάτιο του νοσοκομείου

ΗΠΑ: Πεντάχρονη νίκησε τον καρκίνο και έγινε ποπ σταρ!
Είναι μόλις πέντε ετών αλλά η μικρή  Άντι Μάιλς από τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών απέδειξε πως είναι μία πραγματική αγωνίστρια.

Πριν από ένα χρόνο η Άντι διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο τέταρτο στάδιο αλλά κατάφερε νικήσει την ασθένεια και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει ποπ σταρ και να γυρίσει το δικό της βιντεοκλίπ.

Έμπνευση για την μικρή αποτέλεσε η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και το τραγούδι της «Roar», το οποίο η 5ρονη άκουγε καθημερινά από το δωμάτιο του νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Κλείσιμο
Οι στίχοι του τραγουδιού την έκαναν να πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει τον καρκίνο και τα κατάφερε.



Η Άντι ζήτησε από την οργάνωση «Make a Wish», η οποία προσπαθεί να εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, να τη βοηθήσει να κάνει την ευχή τςη πραγματικότητα.

«Είμαι μια πρωταθλήτρια και θα με ακούσεις να βρυχώμαι», τραγουδά τώρα η Άντι στο δικό της βιντεοκλίπ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο δύναμη σε εκατομμύρια παιδάκια σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται στη θέση που η πεντάχρονη ήταν για πολλούς μήνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης