Επίθεση στον πρώην διαιτητή Τάσο Κάκο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή «Δίκη» του OPEN το βράδυ της Δευτέρας.
Αφορμή αποτέλεσε η εκτίμηση του κ. Κάκου για τη φάση με τον Αλμπάνη και τον Ρόμανιτς στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ακούγεται να αποκαλεί τον πρώην διαιτητή «μαϊμού», «έμμισθο», «νούμερο», «ψεύτη» - «άντε βρε βλάκα, νούμερο, μαϊμού» είπε απευθυνόμενος προς τον Τάσο Κάκο - υποστηρίζοντας ότι «κάποτε μας ζητούσες να γίνει αρχιδιαιτητής».
Δείτε την επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο 2:17 του βίντεο που ακολουθεί.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.