Γκολ και νίκη ψάχνει η ΑΕΚ

Γκολ και νίκη ψάχνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου υποδεχόμενη τη Λαμία στο ΟΑΚΑ χωρίς περιθώρια για απώλειες. Τα πλάνα του Χιμένεθ. Επιστροφή Βράνιες στην ενδεκάδα. 

Γκολ και νίκη ψάχνει η ΑΕΚ
Δίχως το παραμικρό περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια και εν όψει της επίσκεψής της στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Λαμία στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr). 

Οι «κιτρινόμαυροι» πληγώθηκαν πολύ από το 0-0 στη Λάρισα, που τους άφησε στο -3 από τον Ολυμπιακό και το -2 από τον ΠΑΟΚ και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες από τους δύο προπορευόμενους, που έχουν δύσκολες αποστολές σε Τρίπολη και Αγρίνιο αντίστοιχα. 

Κλείσιμο

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αραούχο, φυσικά τους συνήθεις τραυματίες Μάνταλο και Γιόχανσον, ενώ άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες τους Τσιγκρίνσκι και Κονέ. 

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 τοποθετώντας τον Μπάρκα στο τέρμα, τον Μπακάκη μετά από αρκετά ματς στη φυσική του θέση δεξιά και τον Λόπες στο απέναντι άκρο άμυνας, ενώ ο Λαμπρόπουλος θα έχει παρτενέρ στο κέντρο άμυνας τον Βράνιες που «ενεργοποιείται» ξανά. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Σιμόες με έναν εκ των Γαλανόπουλου ή Μοράν, μπροστά τους θα είναι Χριστοδουλόπουλος στα δεξιά και Μπακασέτας αριστερά, ενώ ο Μασούντ θα κινείται πίσω από τον Λιβάγια. Δεν αποκλείεται πάντως κάποια έκπληξη με τους Κλωναρίδη και Γιακουμάκη στο βασικό σχήμα. 

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες έχουν επιλεγεί επίσης οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος και Αϊντάρεβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης