Ο λαμπερός γάμος του Λιονέλ Μέσι με την πρώτη του αγάπη

Ο λαμπερός γάμος του Λιονέλ Μέσι με την πρώτη του αγάπη

Το «viral» φιλί με την αγαπημένη του Αντονέλα - Οι κολλητοί και συμπαίκτες από την Μπαρτσελόνα - Το μενού του γάμου με τα αργεντίνικα φαγητά και το σούσι

Ο λαμπερός γάμος του Λιονέλ Μέσι με την πρώτη του αγάπη
Μετά από αρκετά χρόνια και δύο παιδιά, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αντονέλα. Όπως είναι λογικό, ο γάμος απασχόλησε όλο τον κόσμο και τα φλας πήραν... φωτιά στην εμφάνιση του ζευγαριού.



Κλείσιμο
Ωστόσο, το πρώτο... επίσημο φιλί ήταν αυτό που κέρδισε όλα τα βλέμματα με κάποιον από τους καλεσμένους να το τραβάει και σε βίντεο και όπως είναι λογικό, αυτό έγινε viral!



Σε ό,τι αφορά τα του γάμου, αυτός ήταν πολιτικός και εκεί βρέθηκαν πολλοί συμπαίκτες του Μέσι από την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής. Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Σουάρες, Μπουσκέτς, Πουγιόλ, Τσάβι, Φάμπρεγας, Πίντο, Ετό, Πικέ, Ιγουαΐν, Σαμπαλέτα, Αγουέρο, Μάξι Ροντρίγκες, Λαβέτσι, Αντούχαρ, ήταν μερικοί από αυτούς. 



O Αργεντινός είπε να βγάλει τους καλεσμένους του από τη δύσκολη θέση της επιλογής κάνοντας μία σπουδαία πράξη. Ο Μέσι έχει τονίσει στους καλεσμένους ότι δεν θα ήθελε κάποιο δώρο και όποιος επιθυμεί να δώσει κάτι θα μπορεί να το κάνει μέσα από δωρεά στο ίδρυμα που διατηρεί για τα παιδιά.



Τέλος, από τη λίστα των λεπτομερειών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το μενού του γάμου το οποίο περιελάμβανε εδέσματα από την κουζίνα της Αργεντινής, όπως εμπανάδας και ψητά κρέατα, ενώ υπήρχε και ένας μπουφές με σούσι.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης