Τεντώνει το «σεντόνι» ο ΠΑΟΚ (20:30 Novasports1) - Τελευταία ελπίδα για την ΑΕΚ

Τεντώνει το «σεντόνι» ο ΠΑΟΚ (20:30 Novasports1) - Τελευταία ελπίδα για την ΑΕΚ

Νίκη για την πρωτιά θέλει ο Δικέφαλος του Βορρά - Για τις λιγοστές πιθανότητες πρωτιάς στα play offs, αλλά και να διαφύγει τον όποιο κίνδυνο να μείνει τελευταία θα παλέψει η Ένωση

Τεντώνει το «σεντόνι» ο ΠΑΟΚ (20:30 Novasports1) - Τελευταία ελπίδα για την ΑΕΚ
Στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου, ο ΠΑΟΚ καλείται να επικρατήσει απόψε της ΑΕΚ και να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, με την οποία θα τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης και θα κλειδώσουν την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος εκτός από τον Γλύκο δεν υπολογίζει επίσης τους Κάτσε, Βαρέλα, Μυστακίδη και τους τιμωρημένους Σάκχοφ και Ουάρντα. 

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος προπονητής θα παρατάξει με 4-3-3 τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του. 

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Χαρίσης (μετά από πάρα πολύ καιρό) μαζί με τους Κάνιας και Τσίμιροτ. 
Κλείσιμο

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπος, Μπίσεσβαρ και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ενρίκε, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Πούγγουρας και Κουλούρης.

Η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ

Το τελευταίο της χαρτί για την πρώτη θέση στα play offs παίζει απόψε η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική. 

Όπως ήρθαν τα πράγματα, η «Ένωση» θέλει δύο νίκες, απόψε και την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, αλλά και να μη νικήσουν οι Θεσσαλονικείς τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στην Τούμπα, προκειμένου να τερματίσει πρώτη. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στόχος σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί, για να απομακρυνθεί και ο τελευταίος κίνδυνος να τερματίσει η ΑΕΚ τελευταία, πράγμα που θα σημαίνει πως θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς στις 13 Ιουλίου (ειδάλλως, αν είναι από πρώτη ως τρίτη στα play offs, θα παίξει δύο εβδομάδες μετά). 

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Τη θέση του τιμωρημένου Βράνιες θα πάρει ο Κολοβέτσιος έχοντας δίπλα του τον Τσιγκρίνσκι, τον Ντίντακ αριστερά και μάλλον τον Μπακάκη (κι όχι τον Γκάλο) δεξιά, ενώ ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα. Ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Γαλανόπουλο, ενώ Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος θα βρίσκονται στα «φτερά», με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. 

Εκτός 18άδας έμειναν ο τραυματίας Πατίτο, ο ανέτοιμος Αραβίδης, ο εκτός πλάνων Βάργκας και όπως προαναφέρθηκε ο τιμωρημένος Βράνιες. Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Μεληκιώτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης