Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με την αμερικανική εταιρία που θα την προμηθεύει με αθλητικό υλικό μέχρι το 2030
Παρόλο που το 2016 η Εθνική ομάδα της Αγγλίας βίωσε ένα ακόμη οδυνηρό Brexit, αποχαιρετώντας το Euro 2016 στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ αγώνων χάνοντας με 2-1 από την Ισλανδία, η αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα μία πολύ μεγάλη εμπορική συμφωνία.
Συγκεκριμένα η FA ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την NIKE μέχρι το 2030 (το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2018) με τους αμερικανούς να είναι οι προμηθευτές αθλητικού υλικού έναντι του ποσού των 480 εκατ. ευρώ!
Αυτή η συμφωνία φέρνει την Εθνική Αγγλίας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πίσω από την Εθνική Γερμανίας, με τη διαφορά ότι οι Άγγλοι από το 1966 και το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησαν στη χώρα τους δεν έχουν πετύχει τίποτα απολύτως ενώ οι Γερμανοί εξακολουθούν να παραμένουν μια από τις κορυφαίες δυνάμεις (έχοντας κατακτήσει το τελευταίο Μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014).
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.