Ντοσεβί: «Αυτοπεποίθηση με Περέιρα»

Ντοσεβί: «Αυτοπεποίθηση με Περέιρα»

Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχει πλέον ο Ματιέ Ντοσεβί, που μίλησε για την καλή του σχέση με τον Βίτορ Περέιρα και τον τρόπο που τον έκανε να νιώσει χρήσιμος ο Πορτογάλος

Ντοσεβί: «Αυτοπεποίθηση με Περέιρα»
Ο Τογκολέζος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Γαύρο:

Για το ματς με τον Απόλλωνα και την υπόθεση πρόκριση: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα β' κατηγορίας. Το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα πολύ καλό αβαντάζ και θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας για να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για τα κίνητρα στο τελείωμα της σεζόν: «Έχουμε υψηλούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε και ονειρευόμαστε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να τον κερδίσουμε. Η κατάκτηση ενός τίτλου πάντα σού δίνει μεγάλο κίνητρο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου το συντομότερο δυνατόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως είμαστε κοντά στην επίτευξη του βασικού μας στόχου και αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Κλείσιμο
Για την ατομική του βελτίωση: «Σίγουρα αισθάνομαι καλά και παίζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον καινούργιο προπονητή. Ο κ. Περέιρα μου μίλησε πολλές φορές και ένιωσα χρήσιμος για την ομάδα. Έχουμε καλή σχέση και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Επίσης έχω μάθει τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες μου, αλλά και αυτοί το πως παίζω. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».

Για την υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τους υποσχεθώ το νταμπλ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης