Καλοί οι Μέσι, οι Κριστιάνο Ρονάλντο κι οι… Κουν Αγουέροι. Η μαγεία όμως της μπάλας είναι ότι γκολάρες (και μάλιστα με αλανιάρικο βολ-πλανέ από κόρνερ) μπορείς να βρεις μέχρι και στη Β’ ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις η φράση «αν το είχε κάνει ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ‘χε γίνει χαμός».
Και εν μέρει αποτυπώνει την αλήθεια.
Η απόφαση ωστόσο κάποιου να βιντεοσκοπήσει το ΑΟ Σκοπέλου με την Ακρόπολη Σέσκλου έσωσε απ’ την αφάνεια ένα απίστευτο γκολ. Μια απίστευτη (για επίπεδο Β’ ΕΠΣ Θεσσαλίας) έμπνευση.
Κλείσιμο
Κι ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ του Ορέστη Χισάι που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει «ζωγραφιές» μεγάλων ποδοσφαιρικών σταρ.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ