Γιαννακόπουλος στους διαιτητές: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα απίστευτες εκφράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είπε προς στους ρέφερι: «Θα έρθω σπίτι σας το βράδυ»
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν πέρασε στην ιστορία και το φύλλο αγώνα γέμισε! Οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς κατέγραψαν τα πάντα.
Οι διαιτητές ανέφεραν άτομα που εισήλθαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, χωρίς να έχουν δικαίωμα κι έβρισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και ύβρεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το πρόσωπό τους.
Όπως αναφέρεται στο φύλλο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβριζε κι απειλούσε συνεχώς τους διαιτητές λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως: «Θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς